Hydraulik/Elektronik

Vår personal är kompetent och har gedigen kunskap inom hydraulik samt fordonselektronik. Vi vet hur viktigt det är med snabba leveranser, hög säkerhet, flexibla och driftsäkra lösningar.

Kranar, lastväxlare och bakgavellyftar samt övrig elektroniskt utrustning, är ofta det som ser till att arbetet blir utfört säkert och smidigt. Snabbt kan olika driftstörningar här försätta det dagliga arbetet helt ur spel vilket kan få oanade konsekvenser. Hos oss sätts alltid du som kund och dina behov i fokus där vi ser till att lösa just ditt problem så smidigt som möjligt.

Vi ser till att hålla alla komponenter uppdaterade så både hydraulik och elektronik i fordonet är fullt fungerande via löpande service och underhåll. Då minimeras också risken för onödiga kostsamma stillestånd. Självklart står vi till din tjänst om olyckan är framme och akut åtgärdar detta.

På anläggningen i Jordbro är hydraulikspecialister här kan vi optimera din hydraulikutrustning så att den presterar maximalt i alla lägen. Kom förbi så berättar vi mer…

Som en helt märkesoberoende fullserviceleverantör så tar vi hand om alla på marknaden förekommande fabrikat.